Που θα μας Βρείτε

maps

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 12
ΒΥΡΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: 210 76.57.214
Φάξ: 210 76.51.528
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Τώρα ‘’ Το Σύγχρονο ‘’ και

στη Μέση Εκπαίδευση- Θετική Τεχνολογική κατεύθυνση.

  • Ενισχυτικά μαθήματα Γυμνασίου
  • Α΄ Λυκείου Πανελλαδικές εξετάσεις 2022
  • Β’ Λυκείου Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021
  • Γ’ Λυκείου Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020
  • Γυμνάσιο συνδυαστικά προγράμματα Γυμνασίου και Ξένης Γλώσσας
  • Κέντρο Μελέτης για το Δημοτικό

Σας ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στον ανακαινισμένο χώρο μας με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας και στη Μέση Εκπαίδευση όπως και στο Δημοτικό.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνοδευτικό φυλλάδιο.

Με εκτίμηση

Αναστασόπουλος Διονύσιος

Το« Σύγχρονο »είναι ένα οργανωμένο σχολείο που, εδώ και 25 χρόνια, δραστηριοποιείται  με επιτυχία στο χώρο της  Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης και 5 χρόνια στο χώρο της Πληροφορικής από το 2008.. Η μακρόχρονη ύπαρξή του αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα , συνέπεια , υπευθυνότητα και πλήρη γνώση του αντικειμένου του. Εκατοντάδες μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο, αλλά και ενήλικες έχουν φοιτήσει στο σχολείο μας και έχουν πάρει το πτυχίο τους.

Σε ότι αφορά την σωστή ηλικία που ένα παιδί πρέπει να αρχίσει ξένη γλώσσα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακόμα και από την ηλικία των 5 ετών τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν την πρώτη επαφή με τη γλώσσα. Οι μικρές ηλικίες απορροφούν ευκολότερα και γρηγορότερα την ξένη γλώσσα και αυτά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πάρουν το πτυχίο τους (Β2, C1, C2) , σε μία ή περισσότερες γλώσσες, σε μικρότερη ηλικία π.χ. στο Γυμνάσιο ή το πολύ Ά Λυκείου, πριν τις εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο στόχος μας βεβαίως δεν είναι μόνο τα πτυχία. Ο ρόλος μας, ως εκπαιδευτικοί, είναι διπλός διότι βοηθάμε τους μαθητές μας να διαμορφώσουν μία ακέραια προσωπικότητα.

Ο συνδυασμός εκμάθησης Ξένης Γλώσσας και Πληροφορικής από μικρή ηλικία μαζί με τις σπουδές στο Ελληνικό σχολείο ,εφοδιάζει τα παιδιά μας με τα απαραίτητα προσόντα για την μελλοντική τους απασχόληση στον εργασιακό τομέα, Ιδιωτικό ή Δημόσιο. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν, ότι η συνεργασία της Ελλάδας με τον επιχειρηματικό κόσμο άλλων χωρών, απαιτεί την γνώση μίας ή και δύο ακόμη γλωσσών εκτός της Αγγλικής. Για αυτό τον λόγο στο σχολείο μας διδάσκονται πλέον, εκτός από Αγγλικά, , Γαλλικά ,Ιταλικά ,και Ισπανικά σύμφωνα με το κοινό Ευρωπαϊκό πλαίσιο.

 Αναφορικά με  την Πληροφορική, οι μαθητές μας  έχουν την δυνατότητα να πάρουν τα δύο πτυχία Core και Expert τελειώνοντας την Β΄ Λυκείου. Ας μην ξεχνάμε ότι ο τομέας της Τεχνολογίας διαρκώς διευρύνεται σε κάθε χώρο. Τα οικονομικά πακέτα μας που συνδυάζουν Ξένη Γλώσσα και Πληροφορική, επιτρέπουν αυτό το πρόγραμμα.

Εκτός των ξένων γλωσσών γίνονται προετοιμασίες για τις ξένες Φιλολογίες, καθώς και για τα Πτυχία εισαγωγής στα ξένα Πανεπιστήμια, όπως GMAT,TOEFL,IELTS,TOEIC,GRE.

Στο Τμήμα Πληροφορικής διδάσκονται τα επίπεδα Progress,Core,Expert,Webstarter, Κατασκευή Ιστοσελίδας για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου καθώς και για ενήλικες που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις ΑΣΕΠ ή για τον Ιδιωτικό Τομέα.

Οι μαθητές της Pre-junior τάξης μπορούν να παρακολουθήσουν την πρώτη χρονιά Δωρεάν παίρνοντας τις βασικές γνώσεις της Αγγλικής Γλώσσας σε υψηλό επίπεδο με πολύ καλά αποτελέσματα. Από την  Β΄ τάξη Δημοτικού μπορεί να παρακολουθήσει την junior a΄ class. Σε αυτήν την τάξηοι ώρες διδασκαλίας είναι τέσσερις (4), δύο φορές την εβδομάδα, και τα βιβλία  δίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Οι τάξεις Α, Β και C διδάσκονται 4 ώρες και οι τάξεις D, E , B 2 , C 1 ,  και C 2 διδάσκονται 6 ώρες εβδομαδιαίως. Στις τάξεις που δίνουν εξετάσεις όπως Β 2, C 1  και   C2  προστίθενται έξτρα ώρες ανάλογα με τις ανάγκες. Υπάρχουν επίσης εντατικά τμήματα καθώς και ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Η εκπαίδευση γίνεται με τα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα δίνοντάς μας την ευκαιρία να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι διαδραστικοί πίνακες σε συνδυασμό με το διαδραστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε επιτρέπει και στον πλέον αδύνατο μαθητή μας να μαθαίνει χωρίς να κουράζεται. Το «i-e book» που συνοδεύει το βιβλίο του και το έχει πάντα στο σπίτι , του επιτρέπει να μελετήσει  στο  computer του, και με αυτόν τον τρόπο η προετοιμασία για την ύλη της ξένης γλώσσας γίνεται ευχάριστα και πιο γρήγορα.

Το πρόγραμμα μαθησιακής βοήθειας (ενισχυτική) που προσφέρουμε κάθε Σάββατο 11.00 έως 13.00 ή Παρασκευή 18.00 έως 20.00, δωρεάν, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε με ακρίβεια τι χρειάζεται ο  μαθητής μας για να προχωρεί ομαλά και χωρίς κενά, όπως επίσης σας απαλλάσσει, σαν γονείς, από την υποχρέωση της μελέτης του παιδιού σας στην ξένη γλώσσα. Σε αυτό το ωράριο μπορούμε να βοηθήσουμε στη μελέτη των Αγγλικών του Ελληνικού σχολείου, όπου συνήθως υπάρχουν απορίες και ερωτήσεις, κυρίως στο Δημοτικό.

Σε έκτακτες περιπτώσεις, παρέχεται η δυνατότητα μαθησιακής βοήθειας στο χώρο σας από καθηγητή του σχολείου μας, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

 Υπάρχουν οικονομικές προτάσεις για κάθε συνδυασμό που μπορεί να κάνετε, όπως  την παρακολούθηση δύο γλωσσών , γλώσσας και πληροφορικής, όπως και οικογενειακά πακέτα.

Η επίσκεψή σας για μια πρώτη γνωριμία, στο φιλόξενο χώρο μας, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, θα μας δώσει την ευκαιρία να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά το μαθησιακό τύπο του παιδιού σας, τη σχέση γονέων και καθηγητών, ωρολόγια προγράμματα, πακέτα βιβλίων σε συμφέρουσες τιμές, πρόγραμμα εκδηλώσεων , ομάδες γονέων και διάφορα άλλα σημεία που σας ενδιαφέρουν ως γονείς.

                         

                              Σας περιμένουμε!!!!

                                                                   Μετά τιμής,

                                                  ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ