Που θα μας Βρείτε

maps

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 12
ΒΥΡΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: 210 76.57.214
Φάξ: 210 76.51.528
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

   Το δικό μας το παιδί θα θέλαμε να μαθαίνει ταχύτερα κι ευκολότερο απο κάθε άλλο. Όμως αποφασίζουμε χωρίς να λογαριάζουμε το τι είναι φυσικό να συμβαίνει σε ένα παιδί. Για παράδειγμα η φύση το θέλει κάποια λουλούδια να ανθίζουν γρηγορότερα και κάποια να θέλουν το χρόνο τους. Θέλει υπομονή, θέλει να εμπιστεύεσαι το μπουμπούκι, ότι στη δική του ώρα θα αποκαλύψει τη δόξα και τις δυνατότιτες του για ωριμότητα. Όταν βλέπουμε ένα παιδί να καθυστερεί να ανθίσει, το επιβαρύνουμε με τις δυνατότητές του,να εκφράσει τον βέλιστο εαυτό του με τον δικό του τρόπο.

   Θα τα καταφέρει καλύτερα, εάν στηρίζεται στην εμπιστοσύνη μας. Ας βρούμε τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνει καλύτερα κάθε παιδί. Ειδικά τα παιδιά που μένουν πίσω στη μάθηση, έχουν το καθένα το δικό τους "κουμπί".Τι χόμπυ έχει; Τι του αρέσει πολύ; Σε τι καταφέρνει καλά; Εκεί βρίσκεται το μυστικό!

   - Ένα παιδί λατρεύει τα σπορ, αυτό το παιδί μαθαίνει καλύτερο εν κινήσει. Άστο να κινείται σαν εκκρεμές την ώρα που διαβάζει την ιστορία και διαπιστώνεις ότι τη μαθαίνει ευκολότερα.

   -Εωα παιδί λατρεύει τη μουσική. Βάλτο λοιπόν να διαβάζει φωναχτά. Aυτό βοηθά. Συζήτησε με το δάσκαλο τι αποδίδει καλύτερα με αυτό το παιδί στην τάξη. Παρατήρησε πώς παρακινείται στο σπίτι, και με αντίατοιχους τρόπους ενθάρρυνέ το στη μάθηση.